Juhla- ja pitopalvelut

Juhla- ja pitopalvelu
Ruokatoimitukset sopimuksella
Lounasravintola
Louhelan juhla-ja pitopalvelun verkkokauppa
Lounaslista

Tuotamme laadukasta ja asiakaslähtöistä ateria-, kahvila-, kokous- ja juhlapalvelua kaikenikäisille asiakkaille elämän eri tilanteisiin.

Meiltä saat ruoan, tarjoilun sekä erikokoisia tiloja tarpeesi mukaan. Järjestämme myös mielellämme tilaisuutesi muissa varaamissasi tiloissa tai kotonasi. Voit myös tilata pelkät tarjottavat tai astiat.

Toimintamme alkoi vuonna 2000 osana omistajamme Setlementti Louhela ry:n toimintaa. Vuoden 2007 alussa toiminnan laajennuttua yhdistys perusti lounas- ja pitopalvelutoimintaa varten osakeyhtiön, Louhelan juhla- ja pitopalvelu Oy:n. 

Seuraava laajentuminen tapahtui vuoden 2013 marraskuussa, jolloin avasimme kahvilat Järvenpään ja Jokelan asemilla. Jokelan aseman kahvilasta olemme luopuneet, mutta Järvenpäässä jatkamme edelleen.

Arvomme nousevat setlementtiarvoista, joissa korostuu yksilöllisyyden kunnioittaminen ja yhteisöllisyyden näkeminen ihmistä vahvistavana voimana. Setlementtiarvojen lisäksi toiminnassa korostuu yksilöllinen palvelu ja aito asiakkaiden kohtaaminen, luotettavuus, tuotteiden korkea laatu ja perinteiden kunnioittaminen.

Yhteiskuntavastuuta toteutamme tarjoamalla työpaikkoja kaikenikäisille ja myös osatyökykyisille.  Myös opiskelijat ja työkokeilijat ovat tervetulleita joukkoomme. 

Kannamme ylpeästi Yhteiskunnallinen yritys - tunnusta

Omistajayhdistyksestämme poiketen yrityksemme tavoitteena on tuottaa voittoa, mutta mahdolliset investointien jälkeen jäävät tulot omistajayhteisö käyttää kansalaistoiminnan ja ihmisten hyvinvoinnin edistämiseen. Käyttämällä palveluitamme voit osallistua hyvän tekemiseen.