Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoistoiminta Järvenpäässä
Vapaaehtoistoiminta Keravalla
Vapaaehtoistoiminta Nurmijärvellä

”Tuli kauhean hyvä mieli ensimmäisistä puheluista! Ehdottomasti suosittelisin muitakin lähtemään mukaan. Olen huomannut, että kun tekee hyvää, niin saa itse hyvää mieltä, kun tuntee tarpeelliseksi itsensä."

Setlementti Louhela tarjoaa vapaaehtoistoimintaa Järvenpäässä, Nurmijärvellä ja Keravalla.

Setlementti Louhelassa voit toimia vapaaehtoisena monella eri tavalla. Voit itse määritellä miten paljon haluat aikaasi vapaaehtoistoimintaan käyttää ja miten haluat sitoutua toimintaan. Vapaaehtoisiksi voivat tulla kaikenikäiset ihmiset, jotka haluavat olla ystävänä ja apuna sitä tarvitsevalle. Tutustu vapaaehtoistoiminnan tehtäviin täällä. Jos et löydä olemassa olevaa sinulle mielekästä vapaaehtoistoimintaa, voit luoda omannäköisen vapaaehtoistehtävän omia vahvuuksiasi hyödyntäen.

Vapaaehtoistoiminta on omasta halusta lähtevää, tasa-arvoista toisen ihmisen kohtaamista, auttamista ja tukemista. Se on ihmisten välistä vastavuoroista toimintaa, joka tuottaa iloa molemmille osapuolille. 

Louhelasta voit myös tilata vapaaehtoisen avuksi tai tueksi kertaluontoisesti tai pidempiaikaiseen ystävätoimintaan. Tutustu tarjoamaamme apuun täällä. 


Ota rohkeasti yhteyttä vapaaehtoistoiminnan tiimiin: 

Vapaaehtoistoiminta
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori 
Sini Saarinen (19.2.2024 alkaen)
044 340 0702 ma-to
sini.saarinen(a)setlementtilouhela.fi

Vapaaehtoisen avunvälitys (kertaluontoinen apu)
Avunvälityksen koordinaattori  
Hanna Gröhn
040 767 3447 ma-pe klo 9-14
vapaaehtoistoiminta(a)setlementtilouhela.fi