Nuori, tule vapaaehtoiseksi tai vertaiseksi! 

Mitä on nuorten vapaaehtois- ja vertaistoiminta?

Vertaistoiminta on vastavuoroisten kokemusten, tiedon ja osaamisten vaihtoa samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien nuorten kesken.

Vertaistoiminnassa nuoret voivat löytää ja tunnistaa omat voimavaransa ja vahvuutensa sekä oppia ottamaan vastuuta omasta elämästä.

Mitä saat vapaaehtoistoimintaan osallistumisesta?

Vertaistoiminta on osallisuutta, yhdessä tekemistä, kasvua ja oppimista elämästä yhdessä toisten nuorten kanssa. Vertaistoiminnasta voit ennen kaikkea saada iloa ja onnistumisen kokemuksia.

Miten voit toimia vapaaehtoisena?

Kiinnostaako sinua tapahtumien järjestäminen, projektit, retkeily, kuvataide, hevostoiminta,  liikunta, pelaaminen tai jokin muu juttu? Vahvuutta vertaistoiminnassa -hankkeen toiminnassa sinulla on mahdollisuus käyttää erilaisissa nuorille suunnatuissa ryhmissä sekä samalla myös kehittää omia vahvuuksiasi ja osaamistasi. 

Kuka voi toimia vertaisnuorena?

13-29 v. nuori voi toimia hankkeessa vertaisena toiselle nuorelle

Etsimme nuoria (16-29v.), jotka haluavat toimia vapaaehtoisena tai vertaisina toisille nuorille erilaisissa toimintaryhmissä, retkillä tai tapahtumissa.

Jätä yhteystietosi, mikäli sinua kiinnostaa vertaistoiminta tai vapaaehtoistoiminta lasten ja nuorten parissa. 

Yhteydenotto ei sido sinua vielä mihinkään, vaan saat lisätietoa toiminnastamme ja jutellaan yhdessä, minkälaisia mahdollisuuksia sinulle olisi tarjolla hankkeessamme.