Loma-ajan toiminta

Koululaisella alkaa loma, ei mitään tekemistä tiedossa. Vanhempin pitäisi tehdä töitä, mikä avuksi? Auttaisiko loma-ajan toiminta?

Kesäkerho järjestetään 1-4 luokkalaisille vuosittain kesäkuussa. Toimintaa on arkisin klo 8.00–16.00. Kerhossa on aktiivista lomailua, liikuntaa, musiikkia, kädentaitoja ja teemapäiviä sekä retkiä ja paljon muutakin mukavaa yhdessä tekemistä. Mukana voi olla viikon tai vaikkapa joka viikko. Jokaisella viikolla on erilaista ohjelmaa.

Kerhomaksu kattaa ohjauksen, retket, materiaalit, vakuutuksen, lounaan sekä välipalan. Juhannusaattona ei ole kerhoa. Juhannusviikolta saa hinnassa hyvityksen yhdeltä päivältä, koska se on nelipäiväinen kerhoviikko.

Kerhon hinta: 110 €/viikko. 205 €/kaksi viikkoa, 290 €/kolme viikkoa ja 385 €/neljä viikkoa.

Ilmoittautumiset vuoden 2023 kerhoon alkavat 1.2.2023 alla olevan lomakkeen kautta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Muistattehan täyttää myös sähköpostiosoitteen, sillä lähetämme viestiä sähköpostin kautta ilmoittautumistilanteesta yms. ajankohtaisesta.

Peruutukset ilman kuluja viimeistään 6.4.2023. Sen jälkeen peruutusmaksu on 40 % 28.4.2023 asti, 50 % peruutusmaksu 5.5.2023 asti, 70 % peruutusmaksu 19.5.2023 asti, ja sen jälkeen laskutetaan koko kerhomaksu.  Joudumme toimimaan näin, koska henkilökuntamitoitukset sekä ateriatilaukset, retkikuljetukset yms. joudutaan varaamaan hyvissä ajoin ja kerhomaksut halutaan kuitenkin pitää mahdollisimman alhaisina.  

Mikäli kerhopaikka peruuntuu lapsen sairastumisen takia, voidaan lääkärintodistuksen perusteella tehdä poikkeava päätös.

Ilmottaudu mukaan!