Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Setlementti Louhela ry:lle ja Louhelan Juhla- ja pitopalvelu Oy:lle Yhteiskunnallinen yritys -merkin

19.1.2018

Järvenpäässä ja sen lähikunnissa toimivalle Setlementti Louhelalle ja Louhelan Juhla- ja pitopalvelu Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus.

Yhteiskunnallinen yritys -merkki voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia tai ekologisia ongelmia ja ne käyttävät myös vähintään puolet voitostaan tähän. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti.

– Haimme Yhteiskunnallinen yritys merkkiä siksi, että halusimme tehdä näkyväksi vastuullisen toimintatapamme. Yhdistyksemme kaikessa toiminnassa haetaan yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja vahvistetaan ihmisten hyvinvointia. Päiväkotimme on mukana Vihreä lippu-ohjelmassa, joten ympäristöasiatkin kuuluvat osaksi arkeamme varhaiskasvatuksesta alkaen. Tytäryhtiömme Louhelan juhla- ja pitopalvelu Oy:n mahdollinen tuotto investointien jälkeen käytetään yhdistyksemme kautta kansalaistoimintaan. Mottomme onkin, että syömällä hyvin, voi tehdä hyvää, kertoo toiminnanjohtaja Synnöve Sternberg.

– Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia eri toimialoilla tehden tärkeää työtä omalla sektorillaan. Setlementti Louhelan kansalaisjärjestötoimintaan voi tulla mukaan ja näin voimaantua ja olla osa laajempaa yhteisöä. Lapsille, aikuisille ja ikääntyneille on kaikille omat palvelunsa ja Louhelan Juhla- ja pitopalvelu Oy tuottaa ateriapalveluita. Tällaisesta monipuolisesta toiminnasta hyötyy sekä yksittäinen ihminen ja koko ympäröivä yhteiskunta. On ilo saada Setlementti Louhela mukaan Yhteiskunnallisen yritysten kasvavaan joukkoon, Brand Manager Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta toteaa.

Lisätietoja

Synnöve Sternberg, toiminnanjohtaja, Setlementti Louhela ry ja Louhelan Juhla- ja pitopalvelu Oy, p. 040 539 5344, synnove.sternberg@setlementtilouhela.fi

Niina Ollikka, Brand Manager, Suomalaisen Työn Liitto, p. 040 674 8773, niina.ollikka@suomalainentyo.fi