Liity jäseneksi ja tue toimintaamme

Liittymällä Setlementti Louhela ry:n jäseneksi pääset vaikuttamaan kanssamme paikallisten ihmisten hyvinvointiin ja olet osa maailmanlaajuista setlementtiliikettä. 

Setlementti Louhela työskentelee edistääkseen lasten, nuorten, ikäihmisten, työikäisten ja maahan muuttaneiden hyvinvointia ja osallisuutta sekä kehittääkseen paikallista yhteisöllisyyttä. Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka toimii avustusrahoitusten ja lahjoitusten varassa. Maksamalla jäsenmaksun tuet yhteiskunnallista työtämme ja edistät oikeudenmukaisuutta, yhdenvertaisuutta ja yhteisöllisyyttä. 

Elämme ajassa, jossa järjestöjen työtä tarvitaan enemmän kuin koskaan. Kolmannen sektorin ylläpitämä palveluverkosto on olennainen osa suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa. Järjestöjen rooli ennaltaehkäisevän ja kuntouttavan toiminnan saralla on elintärkeä suomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja osallisuuden kannalta. 

Hallituksen suunnittelemilla leikkauksilla sosiaali- ja terveysjärjestöjen valtionavustuksiin on suuria ja kauaskantoisia vaikutuksia: hyvinvointi, osallisuus ja yhteiskunnan turvallisuus ovat vaarassa heiketä ja yksinäisyys, eriarvoisuus sekä polarisaatio lisääntyä. Leikkaukset osuvat kipeimmin jo heikossa asemassa olevien ihmisten elämään. 

Setlementti Louhela sitoutuu vaikeimmassa tilanteessa olevien ihmisten aseman edistymiseen. Tarjoamme osallistumisen mahdollisuuksia ja palveluita kaikkien elämänlaadun parantamiseksi. 

Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuuden Suomea, joka on syrjimätön ja yhdenvertainen, yhteisöllinen ja sosiaalisesti oikeudenmukainen, ekologisesti kestävä yhteiskunta. 

Jäsenedut Setlementti Louhela ry:n jäsenille
- 10 % alennus Louhelan järjestämistä retkistä tai seminaareista 
- 10 % alennus tilavuokrista järjestäessäsi juhlat Louhelan tiloissa 
- 10-25 % alennus Synsam-optikkoliikkeen silmä- ja aurinkolaseista sekä piilolinsseistä 
- 5 % alennus lasten harraste- ja loma-ajantoiminnan osallistumismaksuista (lapsijäsen) 
jäsenkirje kaksi kertaa vuodessa 

Kuulemme mielellämme toiveita Louhelan toiminnan kehittämiseksi niin uusilta kuin vanhoiltakin jäseniltämme. 

Jäsenmaksumme vuonna 2024  
- yksityishenkilöiltä 20 €/vuosi 
- yrityksiltä ja yhteisöiltä 100 €/vuosi 
 

Liity Setlementti Louhela ry:n jäseneksi täyttämällä alla oleva lomake.