Olemme Yhteiskunnallinen yritys

7.5.2024

Olemme ylpeästi Yhteiskunnallinen yritys -merkin kantaja sekä ARVO ry:n jäsen. Yhteiskunnallinen yrittäminen keskittyy ihmisten, ympäristön ja yhteiskunnan hyvinvoinnin lisäämiseen. Yhteiskunnalliset yritykset ovat yhteiskunnallisten ongelmien asiantuntijoita ja ratkaisijoita, ja ovat sitoutuneita kehittämään pitkäjänteisesti yhteiskuntaa ja asiakkaidensa hyvinvointia. 

Yhteiskunnalliset yritykset uudistavat ja täydentävät hyvinvointivaltion palvelurakenteita. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki kertoo siitä, että toimintamme ensisijaisena tavoitteena on ratkoa yhteiskunnallisia ongelmia ja käytämme suurimman osan voitostamme tämän tavoitteemme edistämiseen. 

Järjestämme muun muassa kuntouttavaa työtoimintaa, kotipalvelua ikäihmisille, toimintaa erityislapsille ja -nuorille sekä tukea maahan muuttaneille suomalaisessa yhteiskunnassa toimimiseen. Tarjoamme myös kaikille avointa vapaa-ajan toimintaa sekä vapaaehtoistoimintaa. 

Olemme mukana rakentamassa tulevaisuuden Suomea, joka on syrjimätön ja yhdenvertainen, yhteisöllinen ja sosiaalisesti oikeudenmukainen, ekologisesti kestävä yhteiskunta. 

Lue koko artikkeli.