Kulttuuriluotsikoulutus Järvenpään kirjastolla! PERUTTU

5.12.2023

VALITETTAVASTI JOUDUMME SAIRASTAPAUKSEN VUOKSI SIIRTÄMÄÄN KOULUTUKSEN TAMMIKUULLE 2024. 

Ilmoitamme tarkemman ajan kunhan se varmistuu.


Tervetuloa Kulttuuriluotsikoulutukseen keskiviikkona 13.12.2023 kello 16.30–20.00 Järvenpään kirjastolle (Kirjastokatu 8, 04410 Järvenpää). Maksuton koulutus on tarkoitettu Louhelan vapaaehtoisille ja uusille toiminnasta kiinnostuneille ihmisille.

Kulttuuriluotsit ovat vapaaehtoisia, jotka toimivat kulttuuriluotsattavien seurana ja saattajana paikallisissa kulttuuritapahtumissa. Luotsin kanssa voi käydä esimerkiksi taidenäyttelyissä, museoissa, teatterissa, kirjastossa, konserteissa tai vaikka elokuvissa. Kulttuuriluotsitoimintaa tarjotaan Järvenpäässä ja Keravalla.

Kulttuuri kyläilee toiminnassa kulttuuriluotsi tulee kulttuurin kanssa kylään avunsaajan kotiin. Vapaaehtoinen voi lukea kirjaa, tarjoata musiikkituokion viulua soittaen tai tutustuttaa kuvataideteokseen ja aistimateriaalipakettiin. Toiminta toteutetaan yhteistyössä paikallisten toimijoiden (Järvenpään kirjasto ja taidemuseo) kanssa. Toiminta on avunsaajalle maksutonta. 

Koulutuksessa tutustumme kulttuuriluotsitoiminnan periaatteisiin, Järvenpään taidemuseon näyttelyyn ja kirjaston toimintaan sekä kuulemme Kulttuuri kyläilee toiminnasta. Koulutus on maksuton. Kahvitarjoilu.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 12.12.2023 mennessä:
sanna.lahtinen@setlementtilouhela.fi, p. 040 585 7589. 
Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-ainerajoitukset kahvitarjoiluja varten.

Yhteistyössä: Setlementti Louhela, Järvenpään kaupunki, Keravan kaupunki