Setlementti Louhela hakee työntekijää!

30.10.2023

Setlementti Louhela ry tuottaa kuntouttavan työtoiminnan ja sosiaalihuoltolain mukaisen työ- ja päivätoiminnan palveluita Järvenpään ja Nurmijärven alueella.

Haemme työvalmentajaa vakituiseen työsuhteeseen kädentaitopajallemme.

Toimintamuotoja ovat kädentaitopaja (käsi- ja puutyöt), mediapaja, kirpputori- ja olohuonetoiminta Nurmijärven Olkkari Kirppiksellä, ja ryhmätoiminta. Lisäksi kuntouttavaan työtoimintaan voi osallistua avustavissa tehtävissä Louhelan eri toimintamuodoissa, mm. kiinteistö- ja toimitilahuollossa, olohuonetyössä, vanhusten ulkoilutuksessa.

Työvalmentajana vastaat toiminnassa olevien asiakkaiden henkilökohtaisesta ohjauksesta ja tuesta heidän kuntouttavan työtoiminnan jaksolle asetettujen yksilöllisten tavoitteidensa pohjalta ja tuet asiakkaita heidän jatkopolkujensa, esim. opiskeluun tai työllistymiseen liittyvissä asioissa sekä teet yhteistyötä eri asiantuntijaverkostoissa.

Arvostamme osaamista ja kokemusta kuntouttavasta työtoiminnasta tai muista työllisyydenhoidon tehtävistä, työkokemusta ohjaajan työstä. Jos sinulla vielä on puutöihin liittyvää osaamista ja kiinnostusta, niin aina parempi!

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on etu, mutta ei välttämätön

Kelpoisuusehtona sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 3 §:n mukainen sosiaalihuollon ammattihenkilö tai terveydenhuollon ammattihenkilölain 2§ mukainen terveydenhuollon ammattihenkilö

Louhela on reilu, luova ja positiivista huumoria viljelevä työyhteisö, jossa pääset tuomaan esiin omia ideoitasi ja kehittämään työtä yhdessä muun porukan kanssa, kannustamme myös työntekijöitämme oppimaan uutta ja kouluttautumaan.

Teemme työtä tosissamme, vaan emme ryppyotsaisesti alueemme asiakkaidemme hyväksi. Asiakastyömme pohjana on, että jokaisella on oikeus osallistua, tulla nähdyksi, kuulluksi ja hyväksytyksi omana itsenään sekä löytää ja kehittää omia vahvuuksiaan.

Jos kiinnostuit ja tunnistat setlementtityön arvopohjan omaksesi, niin laitapa tulemaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si pikaisesti osoitteeseen pirjo.heikkila@setlementtilouhela.fi 10.11.2023 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Jos haluat tietää vielä lisää, niin soita ohjaustoiminnan päällikkö Pirjo Heikkilälle, p. 050 3623261

Työ alkaa: 20.11.2023 tai sopimuksen mukaan.