Pitopalvelu

Juhla- ja pitopalvelu

Louhelan juhla- ja pitopalvelusta saat ammattitaitoista apua tilaisuutesi ideointiin, suunnitteluun sekä toteutukseen. Voit itse keskittyä nauttimaan vieraittesi seurasta, kun jätät vastuun osaavalle henkilökunnallemme.

Meiltä saat niin ruoan kuin tarjoilun sekä erikokoisia tiloja tarpeesi mukaan. Järjestämme myös mielellämme tilaisuutesi muissa varaamissasi tiloissa tai kotonasi. Voit myös tilata pelkät tarjottavat tai astiat.

Menut-sivulla on esimerkkimenuja, mutta kaikki tilaisuudet suunnitellaan tietenkin yhteistyössä asiakkaan kanssa. Parhaaseen tulokseen pääsemme, kun jo yhteydenottovaiheessa kerrot, minkä tyyppistä tilaisuutta olet järjestämässä, kenelle se on ja mitä toiveita sinulla on tarjoilujen suhteen. 

Vahvuutemme on perinteinen suomalainen pitopöytä, mutta toteutamme ammattitaidolla myös paljon muuta asiakkaan toiveet huomioiden. Meillä on vahva osaaminen erikoisruokavalioiden huomioimisesta.

Arvostamme yksilöllisyyttä ja pyrimme kaikessa toiminnassamme yhteisöllisyyden mahdollistamiseen. Uskomme asiakkaiden aitoon kohtaamiseen, luotettavuuteen ja perinteiden kunnioittamiseen. Palvelun ja tuotteiden korkea laatu on meille kunnia-asia.