Avoimet työpaikat

PUUTYÖOHJAAJA, KÄDENTAITOPAJA

Haemme puutyöohjaajaa Setlementti Louhela ry:n kädentaitopajalle vakituiseen työsuhteeseen. Kädentaitopajalla valmistetaan esimerkiksi hyönteishotelleja, linnunpönttöjä yms. pienimuotoisia puutöitä. Toisinaan tehdään myös pieniä tilaustöitä, esim. puisten huonekalujen kunnostustöitä. Käsityöpuolella tyypillisiä käsitöitä ovat neulonta ja virkkaus, maton- tai poppanan kudonta. Tuotteiden valmistuksessa käytetään mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. 

Puutyöohjaaja vastaa toiminnassa olevien asiakkaiden ohjauksesta yhdessä käsityöohjaajan kanssa toimien heidän lähiohjaajanaan siten, että toiminnassa toteutuvat kunkin asiakkaan kuntouttavan työtoiminnan jaksolle asetetut tavoitteet. Tehtäviin kuuluu ohjata asiakkaita erilaisissa puutöissä sekä ideoida ja suunnitella yhdessä asiakkaiden kanssa pajalla tehtäviä tuotteita. Työtehtävien lisäksi asiakkaille järjestetään erilaista ryhmätoimintaa, mikä vahvistaa asiakkaiden elämänhallintaa ja toimintakykyä. Ohjaaja kehittää, suunnittelee ryhmätoimintaa yhdessä asiakkaiden ja työtiimin kanssa ja ohjaa ryhmiä.

Kelpoisuusehtona sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 3 §:n mukainen sosiaalihuollon pätevyys sekä koulutuksen tai muuta kautta hankittu osaaminen puutöistä tai muu soveltuva ammattitutkinto sekä vähintään 2 v työkokemus kuntouttavan työtoiminnan tai muun sosiaalista kuntoutumista edistävän toiminnan ohjauksesta.

Työssä tarvitaan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Vapaamuotoiset hakemukset ja mahdolliset kysymykset:
 Pirjo Heikkilä pirjo.heikkila@setlementtilouhela.fi puh. 050 3623261

Työkaveriksi Louhelaan kotipalveluun tai Erlaan.