Avoimet työpaikat


TYÖVALMENTAJA KÄDENTAITOPAJALLE

Setlementti Louhela ry tuottaa kuntouttavan työtoiminnan ja sosiaalisen kuntoutuksen työtoiminnan palveluita Järvenpään ja Nurmijärven alueella yhteistyössä Hyria säätiö sr:n kanssa. Asiakkaat tulevat Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän kautta.

Setlementti Louhelan toiminnassa on asiakkaille tarjolla monenlaista toimintaa ja tehtäviä sekä Järvenpäässä, että Nurmijärvellä. Toimintamuotoja ovat kädentaitopaja (käsi- ja puutyöt), mediapaja etä- tai lähipalveluna, kirpputori- ja olohuonetoiminta Nurmijärven Olkkari Kirppiksellä, ja ryhmätoiminta. Lisäksi kuntouttavaan työtoimintaan voi osallistua avustavissa tehtävissä Louhelan eri toimintamuodoissa, mm. kiinteistö- ja toimitilahuollossa, olohuonetyössä, vanhusten ulkoilutuksessa.

Haemme nyt joukkoomme puutöistä innostunutta työvalmentajaa kuntouttavaan työtoimintaan vakituiseen työsuhteeseen kädentaitopajallemme. Työvalmentajana ohjaat asiakkaita puutöihin liittyvissä työtehtävissä, vastaat toiminnassa olevien asiakkaiden henkilökohtaisesta ohjauksesta ja tuesta heidän kuntouttavan työtoiminnan jaksolle asetettujen yksilöllisten tavoitteidensa pohjalta ja tuet asiakkaita heidän jatkopolkujensa, esim. opiskeluun tai työllistymiseen liittyvissä asioissa. Lisäksi teet yhteistyötä verkostoissa.

Kelpoisuusehtona sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 3 §:n mukainen sosiaalihuollon ammattihenkilö tai terveydenhuollon ammattihenkilölain 2§ mukainen terveydenhuollon ammattihenkilö

Arvostamme osaamista ja kokemusta kuntouttavasta työtoiminnasta tai muista työllisyydenhoidon tehtävistä ja työkokemusta ohjaajan työstä. Luemme eduksi myös työvalmentajan koulutuksen ja osaamista päihde- ja mielenterveystyöstä
Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on etu, mutta ei välttämätön

Tarjoamme reilun, luovan ja positiivista huumoria viljelevän työyhteisön sekä monipuolisen ja merkityksellisen työn.

Jos kiinnostuit ja tunnistat setlementtityön arvopohjan omaksesi lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 22.9.2022 mennessä osoitteeseen pirjo.heikkila@setlementtilouhela.fi

WWW-osoite http://www.setlementtilouhela.fi
Yhteystiedot Pirjo Heikkilä, pirjo.heikkila@setlementtilouhela.fi
Työpaikan osoite Louhelankuja 3, 04400 JÄRVENPÄÄ
Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 22.09.2022 klo 16:00
Jätä hakemus pirjo.heikkila@setlementtilouhela.fi


KOKKEJA JA TARJOILIJOITA KAIVATAAN


Kiinnostaisiko keikkatyö tai kokoaikainen työ? 

Etsimme keikkatyöhön kokkeja, joilta sujuu niin arki- kuin juhlaruokienkin valmistus ja tarjoilijoita, jotka hoitavat tyylikkäästi niin pienemmät kuin isommatkin tilaisuudet ja joilta ei jää sormi suuhun yllättävissäkään tilanteissa. Työ painottuu iltoihin ja viikonloppuihin, mutta joskus saatetaan tarvita apua myös arkena. Huono asia ei ole ollenkaan jos nämä kaksi roolia (kokki ja tarjoilija) yhdistyvät samassa henkilössä.
Jos työ vastuullisessa yhteiskunnallisessa yrityksessä kiinnostaa, kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn ja arvostat laatua ja hyvää asiakaspalvelua, ota yhteyttä. Varsinkin tarjoilijoilla ajokortti helpottaa työtä. 


Jos kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus ja cv tai mahdolliset tiedustelut osoitteeseen

pitopalvelu@setlementtilouhela.fi

Puhelintiedusteluihin emme tällä hetkellä kiireen vuoksi pysty vastaamaan.