Avoimet työpaikat

KOKKEJA JA TARJOILIJOITA KAIVATAAN


Kiinnostaisiko keikkatyö tai kokoaikainen työ? 

Etsimme keikkatyöhön kokkeja, joilta sujuu niin arki- kuin juhlaruokienkin valmistus ja tarjoilijoita, jotka hoitavat tyylikkäästi niin pienemmät kuin isommatkin tilaisuudet ja joilta ei jää sormi suuhun yllättävissäkään tilanteissa. Työ painottuu iltoihin ja viikonloppuihin, mutta joskus saatetaan tarvita apua myös arkena. Huono asia ei ole ollenkaan jos nämä kaksi roolia (kokki ja tarjoilija) yhdistyvät samassa henkilössä.
Jos työ vastuullisessa yhteiskunnallisessa yrityksessä kiinnostaa, kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn ja arvostat laatua ja hyvää asiakaspalvelua, ota yhteyttä. Varsinkin tarjoilijoilla ajokortti helpottaa työtä. 

Jos kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus ja cv tai mahdolliset tiedustelut osoitteeseen

pitopalvelu@setlementtilouhela.fi

Puhelintiedusteluihin emme tällä hetkellä kiireen vuoksi pysty vastaamaan.

KESÄKERHON VASTAAVA OHJAAJA, OHJAAJA JA APUOHJAAJIA

Louhelan kesäkerhoon etsitään nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaa / lapsiin ja nuoriin suuntautunutta lähihoitajaa / yhteisöpedagogia tai muun vastaavan koulutuksen omaavaa tai opintojensa loppuvaiheessa olevaa vastaavaksi ohjaajaksi.  Ohjaajaksi voidaan valita alan opiskelija tai vastaavat tiedot omaava täysi-ikäinen henkilö ja apuohjaajiksi  15-19-vuotiaita aktiivisia ja lasten parissa työskentelemisestä kiinnostuneita vastuullisia nuoria.

Kesäkerho kokoontuu 6.6.-1.7, joka arkipäivä klo 8-16 välillä. Kesäkerho tarjoaa tekemistä 1.–4. luokkalaisille. Kerhossa jokaiselle viikolle järjestetään erilaista aktiivista ohjelmaa mm. liikuntaa, musiikkia, kädentaitoja ja teemapäiviä sekä retkiä. Kerhon suunnittelu ja valmistelu aloitetaan jo aiemmin.

Ohjaajat huolehtivat kerholaisten turvallisuudesta ja siitä, että jokaisella kerholaisella on kivaa tekemistä. Kerhon ohjelma suunnitellaan yhdessä koko ohjaajatiimillä lasten ja perheiden toiveita kuullen.

Vapaamuotoiset hakemukset ja mahdolliset kysymykset sähköpostilla: synnove.sternberg(at)setlementtilouhela.fi