Tukea Louhelasta poikkeusaikana

18.5.2020

Nyt kun kaikki vältämme fyysistä läheisyyttä, niin jatkamme setlementtityötä muilla tavoin. Kokeilemme uudenlaisia tapoja olla yhdessä sosiaalisen median välityksellä ja toki meille voi myös ihan perinteiseen tapaan soittaa puhelimella tai lähettää sähköpostia.

 

Soita Setlementtityöntekijälle

Tiina, Anne Marie, Jyrki, Hanna ja Loan vastaavat puhelimeen ja sähköposteihin. Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja jutellaan hetki. 

  • Jyrki: 040 585 7589, jyrki.brandt {ät} setlementtilouhela.fi
  • Tiina: 044 340 0702, tiina.herttuainen {ät} setlementtilouhela.fi
  • Hanna: 040 767 3447, hanna.grohn {ät} setlementtilouhela.fi
  • Loan: 040 728 7234, loan {ät} setlementtilouhela.fi
  • Anne Marie: 045 146 6426, anne.turunen {ät} setlementtilouhela.fi 
  •  

Suomen kielen kerho etäopiskeluna

Opitaan suomen kieltä yhteisessä videokeskusteluhuoneessa. Maahanmuuttajille suunnattu suomen kielen kerho avoin kesäkuussa  ma klo 16.30-18.30 ja ti. klo. 14.30-16.00. Heinäkuussa lomaillaan. Ilmoittautuminen Loanille. Saat Loanilta linkin ja ohjeet, kuinka tulla mukaan.


Kansainvälinen miesten olohuone Online

On avoin kaikille miehille, niin  syntysuomalaisille kuin maahanmuuttajille. Keskustelemme pääasiassa suomeksi, välillä englanniksi ja muitakin kieliä saa käyttää. Yhteistyössä Keravan Opiston kanssa. Ohjeet osallistumiseen saat Jyrkiltä.

Youth Club

Nuorten kerho kokoontuu perjantaisin. Kaikille alle 30-vuotiaille. Paikalla Louhelan ja Ehjän työntekijä. Lisätietoja Jyrkiltä.

 

Vapaaehtoistoimintaa puhelimitse

Nyt vielä riskiryhmien eristäytymissuositusten ollessa voimassa, moni ikäihminen toivoisi, että hänelle soitettaisiin ja kyseltäisiin kuulumisia. Louhelaan ottaa yhteyttä myös muita yksinäisyyttä kokevia tai apua ja tukea kaipaavia ihmisiä. Haemme heille vapaaehtoisia ystäviä.

Et tarvitse aiempaa kokemusta vapaaehtoistoiminnasta. Tavallisen ihmisen tiedot ja taidot riittävät. Saat tuen toimintaan Louhelan vapaaehtoistoiminnan tiimiltä. Pääset mukaan ottamalla yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin Tiinaan (yhteystiedot yllä).

 

Viulunsoittaja pihalla

Tilaa viulisti pihallesi ilahduttamaan lyhyellä konserttituokiolla! Viulisti toimii Setlementti Louhelan Kulttuuri kyläilee -vapaaehtoisena ja viulistin tilaaminen on maksutonta. 

Kulttuuri kyläilee -toiminta on suunnattu ihmisille, kenen on haastava päästä kulttuurikohteisiin (esim. ikäihmiset) ja he voivat seurata konserttia vaikka parvekkeiltaan.

Ennen keikkaa voimme yhdessä ilmoittaa konsertista talon asukkaille ja varmistaa, että piha soveltuu konserttiin. Säävaraus. Tällä hetkellä toiminta saatavilla Järvenpäässä.

Tee tilaus Louhelan avunvälityksestä 040 767 3447 tai vapaaehtoistoiminta(at)setlementtilouhela.fi

 

Kohaus – Kohti aktiivista osallisuutta – hanke

Toiminta on suunnattu 18-29 -vuotiaille järvenpääläisille nuorille aikuisille, jotka eivät tällä hetkellä opiskele tai ole työelämässä. Ohjaus- ja neuvontapalvelut ovat avoinna koko kesän ajan ja yhteydenpidon alustoina toimivat Discord, whatsapp ja Instagram. Tavoitat ohjaajat myös sähköpostin ja puhelimen välityksellä.

Lisätietoja tarvittaessa Anne Marielta.

 

YES – Yrittävää Elämää Suomessa – hanke

 

Valmennusohjelma  työelämään  ja yrittäjyyteen on suunnattu maahanmuuttajille ja heidän perheilleen. Valmennuksen ja yhteydenpidon alustoina toimivat TEAMS,  whatsapp, Imo sekä perinteiset sähköposti ja puhelin. Lähivalmennus on mahdollista erikseen sovittaessa. Lisätietoja Anne Marielta.

 

Laadukasta kotipalvelua, asiointiapua ja pyykkihuoltoa 

Louhelan kotipalvelusta. Lue lisää täältä.

 

Valmista kotiruokaa käsityönä tehtynä ja kotiin toimitettuna

Louhelan juhla- ja pitopalvelusta. Lue lisää täältä. 

 

Louhelan muista toiminnoista voit kysyä toiminnasta vastaavalta ja löydät yhteystietomme täältä.