Toiminnanjohtajamme täyttää tasavuosia

26.11.2020

Toiminnanjohtajamme Synnöve Sternberg täyttää ensi viikolla tasavuosia. Merkkipäivä on samoihin aikoihin myös Setlementti Louhelalla, jota Synnöve johtaa. Suunnitteilla oli suuret juhlat, onhan Setlementti Louhelalla takana jo 75 monimuotoista toiminnan vuotta ja sen johtajalla 60 värikästä ja työntäyteistäkin vuotta ja niistä Setlementti Louhelassa muutamaa kuukautta vaille 23 vuotta.

Tarkoitus oli kutsua kakkukahville kaikki ystävät ja tutut sekä yhteistyökumppanit, mutta toisin kävi. Juhlia ei saa järjestää. Synnöve on sitä harmitellut pitkin syksyä. Vaikka juhlia ei saatu,  se ei estä meitä onnittelemasta.

Synnöve kertoi jo keväällä, että hän tulee ohjaamaan mahdolliset lahjat Setlementti Louhelan toiminnan hyväksi, koska kuuskymppisellä on jo kaikkea ja vähän enemmänkin, mutta Louhelan toiminta tarvitsee jatkuvasti varoja toimiakseen alueen ihmisten hyväksi. Tämä toive on edelleen voimassa, totesi Synnöve, kun häneltä asiaa tarkistettiin.

Mahdolliset tervehdykset voitte laittaa hänelle parhaaksi katsomallanne tavalla, mutta jos haluatte onnitella myös lahjalla, osoittakaa se Setlementti Louhelalle ja maksun viestiin teksti Synnöve 60. 
Tili, jolle lahjan voi laittaa on FI38 1064 3000 0790 09.