KOHAUS - kohti aktiivista osallisuutta

KOHAUS – Kohti aktiivista osallisuutta 2017 – 2021 -hanke

Päättynyt 30.4.2021

Toimintamme on tarkoitettu sinulle järvenpääläinen 18 – 29 – vuotias nuori, joka et ole tällä hetkellä ole työelämässä etkä opiskele.

Tavoitteenamme on tarjota sinulle mielekästä tekemistä ja mahdollisuuden kuulua yhteisöön. Lisäksi voit pohtia rauhassa yhdessä työntekijän kanssa suunnitelmiasi.

Toimintamme muodostuu sekä pienryhmätoiminnoista että vahvasta, räätälöidystä henkilökohtaisesta tuesta ja ohjauksesta, joissa keskeistä on sosiaalinen vahvistaminen.

Toimintaan sisältyy erilaisia kädentaitoja kuten piirtämistä, maalausta ja askartelua, kirjoittamista, erilaisia pelejä, omien vahvuuksien tunnistamista, ruoan laittamista ja leipomista, liikuntaa, tutustumiskäyntejä erilaisiin kohteisiin, retkiä jne. 
Yhteisöllistä toimintaa järjestetään nuorisotyöpaja Loimulla (Puistotie 27, Järvenpää) tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12 – 16, yksilöllistä tukea ja ohjausta on mahdollista saada myös maanantaisin ja perjantaisin erikseen sopimalla ohjaajien kanssa.

Koronapandemian vuoksi toimintamme on siirtynyt pääosin Discord - alustalle, ota yhteyttä ohjaajiimme lisätietoja haluetessasi.


Yhteystiedot:

Vastaava ohjaaja Outi Vuolle
044 763 0483
outi.vuolle(a)setlementtilouhela.fi

Ohjaaja Ella Kaunismäki
044 703 6544
ella.kaunismaki(a)setlementtilouhela.fi

Kohauksen meininkiä

”Pajatoiminta on antanut minulle mahdollisuuden osallistua voimieni mukaan”

”Erilaiset retket ja tutustumiskäynnit ovat olleet todella mukavia ja mielenkiintoisia”

”Pajatoiminnan aikana minua on kuunneltu ja olen saanut keskustella asioistani rauhassa”

”Osallistuminen pajatoimintaan on rytmittänyt uudella tavalla päivääni ja unirytmini on parantunut”