Päiväkoti

Louhelan päiväkoti eskarilaisen piirtämänä

 

Setlementti Louhelan päiväkoti on Järvenpään ensimmäinen päiväkoti, ja 20 vuotta se oli myös kaupungin ainoa päiväkoti. Lapset ovat värittäneet Louhelan elämää jo vuodesta 1953.

 

Päiväkotimme tarjoaa lapsille turvallisen arjen, jossa aikuinen on läsnä. Toimimme aina yhteistyössä vanhempien kanssa. Jokaisella lapsella on oikeus tulla kuulluksi ja nähdyksi, huomioonotetuksi ja ymmärretyksi omana itsenään. Meillä huomataan lapsen vahvuudet ja autamme lasta tunnistamaan ja kehittämään omia vahvuuksiaan. Tutkimme ja opimme yhdessä iloiten !

Olemme mukana Vihreä Lippu ohjelmassa ja kestävä kehitys on osana jokapäiväistä arkeamme. FEE Suomi myönsi päiväkodillemme toukokuussa 2018 Vihreän Lipun sertifikaatin ensimmäisenä päiväkotina Järvenpäässä. Vihreä Lippu on kansainvälinen kestävän kehityksen ympäristöohjelma. Päiväkoti on kehittämässä lasten ympäristökasvatusta ja kestävää kehitystä yhdessä lasten kanssa.

 

Tarjoamme myös esiopetusta.  

Päiväkodissamme on neljä lapsiryhmää:

  • Haituvat ja Kuutit ovat 1–6-vuotiaiden lasten ryhmiä
  • Hattaroissa on esikouluryhmä 

 

1.8.2018 alkaen toimimme Järvenpään kaupungin palvelusetelipäiväkotina. Järvenpäässä asuva perhe voi saada palvelusetelin järjestääkseen lapsensa varhaiskasvatuksen yksityisessä palvelusetelipäiväkodissa. Palvelusetelipäiväkodin asiakasmaksu on sama kuin kunnallisen päiväkodin varhaiskasvatuksen asiakasmaksu. Pienen perittyävä asiakasmaksu on 27€/kk ja suurin 290€/kk.

Palvelusetelipäiväkoti voi halutessaan periä 1-30€ lisämaksun /kk kunnalliseen päiväkotiin verrattuna. Päiväkoti Louhelassa asiakasmaksuun lisätään 15 €/kk, joten maksimi asiakasmaksu on 320€/kk/lapsi. 

Lisätietoja palvelusetelistä ja sen hakemisesta löytyy Järvenpään kaupungin internet-sivuilta.

 

 

Yhteystiedot:

 

Päiväkotimme on osoitteessa Louhelankuja 3, 04400 Järvenpää

  • Haituvat  040 7700349       haituvat(at)setlementtilouhela.fi 
  • Hattarat 040 5395345        hattarat(at)setlementtilouhela.fi
  • Kuutit 044 704 4438           kuutit(at)setlementtilouhela.fi
  • Päiväkodinjohtaja Johanna Soininen 040 7067244                           johanna.soininen(at)setlementtilouhela.fi

Päiväkodin johtajan tavoittaa parhaiten klo 8.00–16.00 välisenä aikana.

 

 

Setlementti Louhelan päärakennus
Vihreän Lipun sertifikaatti myönnettiin Louhelan päiväkodille.

Vihreä Lippu