Kotipalvelu

Louhelan kotipalvelusta apua arkeen

 

Louhelan kotipalvelu tuottaa laadukasta kotipalvelua, asiointiapua ja pyykkihuoltoa erityisesti ikäihmisille. Tavoitteemme on mahdollistaa ikääntyvien asuminen kotonaan mahdollisimman pitkään. Olemme mukana luomassa heille välittävää turvaverkkoa ja järjestämässä erilaisia kotona asumista tukevia toimia. Kotipalvelussa työskennellään asiakkaiden kotona, ja siksi tärkeä periaate on asiakkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen. Työn jäljen tulee olla ensiluokkaista, mutta yhtä tärkeää on turvallinen ja luotettava suhde työntekijän kanssa. 

Palvelemme myös lapsiperheitä, jotka tarvitsevat säännöllisesti tai tilapäisesti apua arkeen, perheen äidin tai isän sairastuessa tai ollessa toipilaana. Jos perheen lapsi sairastuu, mutta vanhempien on oltava työssä, on mahdollista pyytää myös apua sairaan lapsen hoitamiseen. Palvelemme myös omaishoitajia. Kotivavustajamme voi tulla kotiin, kun hoitaja tarvitsee aikaa asioiden hoitamiseen kodin ulkopuolella, omiin harrastuksiinsa, kampaajaan tms. Kysy myös lomituspalvelua.

Ikääntyneiden kotipalvelu toimii arkisin klo 9–17 välisenä aikana. Siivoamme, käymme kaupassa, pesemme pyykit, autamme asioinnissa ja tarvittaessa onnistuu ruoanlaittokin. Myös mukavat juttuhetket kuuluvat työhön. Asiakas itse ratkaisee, mihin hän maksamansa ajan haluaa käyttää.

Lapsiperheiden kotipalvelussa teemme mahdolisuuksien mukaan myös iltoja ja viikonloppuja.

 

Yksilöllistä palvelua

Asiakassuhteen alussa tehdään palvelutarpeen kartoitus ja kirjallinen palvelusopimus, jossa sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa käyntien tiheydestä, pituudesta, tehtävistä töistä ja muista käytännön asioista. Myös kertaluonteista apua on mahdollisuus saada. Jokaiselle tehdään yksilöllinen palvelusuunnitelma. Asiakkaan tulot eivät vaikuta hintaan. 


Hinnat

Tuntihinta on 30,50 €/tunti. Kertaluontoinen apu, ikkunanpesut ja peruspesut 33,50 €/tunti.


Lyhin laskutettava aika on yksi tunti. Matkakulut laskutetaan erikseen verohallinnon ohjeiden mukaisesti. Vuonna 2020 kilometrikorvaus on 0,43 €/km.

Palvelun voi maksaa myös Järvenpään kaupungin palveluseteleillä, Valinnanvapauskokeilun henkilökohtaisen budjetin palvelusetelillä tai kaupungin maksusitoumuksella tai ostopalveluna (erityisesti lapsiperheet). 

 

Yhteydenotot

Lisää tietoa kotipalvelustamme saat soittamalla maanantaisin, keskiviikkoisin tai perjantaisin klo 14-16 numeroon 044 773 6280 tai täyttämällä tämän sivun sivupalkissa olevan yhteydenottolomakkeen.  

Jos jostakin syystä puhelimeen ei juuri sillä hetkellä pystytä vastaamaan, ole ystävällinen ja jätä soittopyyntö.

 

 

"Ei tarvitse jännittää. Olen saanut todella olla oma itseni, sellainen kuin olen. Ei  tähän voi mitään lisätä."
– Kotipalvelun asiakas

"Tarja on aina ystävällisesti tehnyt kaiken mitä olen pyytänyt. Erityisen kiitoksen aihe: Hän oma-aloitteisesti huolehti uuden jääkaapin hankinnan, mikä on yllättävän huolehtivaa. Ei tällaista yleensä tapahdu."
– Kotipalvelun asiakas