Järvenpään kulttuuriluotsitoiminta

 

Oletko kiinnostunut kulttuurista, mutta et haluaisi mennä Järvenpään kulttuurikohteisiin yksin? Ei hätää! Voit pyytää mukaasi kulttuuriluotsin!

 

Kulttuuriluotsit ovat koulutettuja vapaaehtoisia, jotka toimivat kulttuuriluotsattavien seurana ja saattajana paikallisissa kulttuuritapahtumissa. Kulttuuriluotsin kanssa voit käydä esimerkiksi taidenäyttelyissä, museoissa, teatterissa, kirjastossa, konserteissa tai vaikka elokuvissa. Kuka tahansa voi tilata kulttuuriluotsin - kulttuurielämys vain paranee, kun sen saa jakaa toisen kanssa!

Luotsattava maksaa omat sisäänpääsymaksunsa kulttuuritapahtumiin, mutta kulttuuriluotsi pääsee mukaasi Järvenpään kulttuuriluotsikohteisiin ilmaiseksi. Kulttuuriluotsin saa toki mukaan muihinkin kulttuurikohteisiin, mutta näissä tapauksissa sitoudut maksamaan myös kulttuuriluotsin kulut. Kulttuuriluotsi tulee tarvittaessa kotiovelle vastaan ja saattaa sinut takaisin kulttuurihetken jälkeen.

Järvenpään kulttuuriluotsikohteita ovat:

Tilaa kulttuuriluotsi soittamalla Setlementti Louhelan avunvälitykseen puh. 040 767 3447 tai sähköpostilla vapaaehtoistoiminta@setlementtilouhela.fi

Mitä kulttuuriluotsitoiminta on? Katso video!