Järvenpään kulttuuriluotsitoiminta

 

Oletko kiinnostunut kulttuurista, mutta et haluaisi mennä Järvenpään kulttuurikohteisiin yksin? Ei hätää! Kulttuuriluotsi lähtee mukaasi!

 

Kulttuuriluotsit ovat koulutettuja vapaaehtoisia, jotka toimivat kulttuuriluotsattavien seurana ja saattajana paikallisissa kulttuuritapahtumissa. Kulttuuriluotsin kanssa voit käydä esimerkiksi taidenäyttelyissä, museoissa, teatterissa, kirjastossa, konserteissa tai vaikka elokuvissa. Kuka tahansa voi tilata kulttuuriluotsin - kulttuurielämys vain paranee, kun sen saa jakaa toisen kanssa!

Luotsattava maksaa omat sisäänpääsymaksunsa kulttuuritapahtumiin, mutta kulttuuriluotsi pääsee mukaasi Järvenpään kulttuuriluotsikohteisiin ilmaiseksi. Kulttuuriluotsin saa toki mukaan muihinkin kulttuurikohteisiin, mutta näissä tapauksissa sitoudut maksamaan myös kulttuuriluotsin kulut. Kulttuuriluotsi tulee tarvittaessa kotiovelle vastaan ja saattaa sinut takaisin kulttuurihetken jälkeen.

Järvenpään kulttuuriluotsikohteita ovat:

Mitä kulttuuriluotsitoiminta on? Katso video!

 

Kulttuuri kyläilee -toiminta

Jos et pääse kulttuurikohteisiin, niin kulttuuriluotsi voi tuoda kulttuurin suoraan kotiisi. Kulttuurikyläilyn tilaaminen on maksutonta ja näin toimit:

  1. Valitse kulttuuripaketti.
  2. Tilaa kulttuuripaketti kotiisi soittamalla Setlementti Louhelan avunvälitykseen 040 767 3447.
  3. Kulttuuri kyläilee kodissasi sovittuna ajankohtana.

Kulttuuripaketit:

  • Maila Ponkkosen "Tyttö" taulu + aistimateriaalipaketti
  • Martta Swenssonin "Omenankukka-asetelma" taulu + aistimateriaalipaketti
  • Pentti Itkosen "Suunnitelmia Aleksis Stenvall" taulu + aistimateriaalipaketti
  • Viulisti Terhi Paldaniuksen tarjoama kotikonsertti

Tilaa kulttuuriluotsi soittamalla Setlementti Louhelan avunvälitykseen puh. 040 767 3447 tai sähköpostilla vapaaehtoistoiminta@setlementtilouhela.fi