Kerho- ja ryhmätoiminta

Setlementti Louhelan kansalaistoiminta järjestää erilaisia kerhoja ja ryhmiä. Suurin osa toiminnasta on täysin ilmaista. Retkille tai ruokakerhoon osallistumisesta pyydämme pienen maksun, jotta niiden järjestäminen olisi taloudellisesti mahdollista. 

ALLA TOIMINTAA KÄYNNISTETÄÄN TAAS ELOKUUSTA ALKAEN PIKKU HILJAA...


Maanantaisin 

 

Rinkulan tuolijumppa

PERUTTU Klo 11 Vertaisliikuttajan ohjaama tuolijumppa sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille. Rinkula, Louhelankuja 1. Tuolijumppaan osallistuminen on maksutonta.

Tuolijumppa Aluetuvalla

PERUTTU klo 11 tuolijumppa Aluetuvalla, Haltianpolku 1

Suomen kielen kerho Rinkulassa

Suomen kielen kerhossa opitaan suomen kieltä, opiskelijoiden kielitason mukaisesti sekä keskustellaan suomeksi arkipäivän asioista. Joka kerta mahdollisuus myös alkeisopetukseen. Ilmainen ja kaikille avoin. Tervetuloa!
klo 16.30-18.00, osoite: Louhelankuja 1. (Heinäkuussa ei ole)
 

 

Tiistaisin

 

Rinkulan mölkky

PERUTTU Klo 12 pelataan aina mölkkyä vertaisliikuttajan johdolla. Pelataan talvikaudella tai kurjilla keleillä mini-mölkkyä Louhelan salissa, kesäkaudella pelaillaan mölkkyä ulkona Louhelan lähistöllä. Rinkula, Louhelankuja 1.

Englannin kielen kerho

PERUTTU Welcome to the English-language conversation club! Kerhossa keskustelemme arkipäiväisistä asioista englanniksi ja käymme läpi turismiin ja arkeen liittyvää sanastoa. Kerho on kaikille avoin ja maksuton. Ohjaajina toimivat äidinkielenään englantia puhuvat vapaaehtoiset. Klo 13–14, Rinkula, Louhelankuja 1, Järvenpää. 

Suomen kielen kerho

Klo 14.30-16 kielikerhossa opitaan suomen kieltä, opiskelijoiden kielitason mukaisesti sekä keskustellaan suomeksi arkipäivän asioista. Joka kerta mahdollisuus myös alkeisopetukseen. Kerhot ovat ilmaisia ja kaikille avoimia. Tervetuloa! Järvenpää - Rinkula, Louhelankuja 1. (Heinäkuussa ei ole)

Suomen kielen kerho Nurmijärvellä Kirkonkylällä

PERUTTU Klo 17.30-19 kielikerhossa opitaan suomen kieltä, opiskelijoiden kielitason mukaisesti sekä keskustellaan suomeksi arkipäivän asioista.

 

Keskiviikkoisin       

Yhdessä katettu maksuton ateria

PERUTTU Hävikkiruoasta koottu maksuton ateria on katettu klo 11 Jampan aluetuvalla.  Lisätietoa hävikkiruokaverkostosta: www.yhdessakatettu.fi  

Rinkulan lauluhetki

PERUTTU Klo 12  laulu raikaa Rinkulan olohuoneessa vaihtuvien vapaaehtoisten laulattajien johdolla. Rinkulan olohuone, Louhelankuja 1. 

 

Rinkulan päivätanssit

PERUTTU Tervetuloa tanssimaan. Tansseja tahdittaa orkesteri, toisinaan DJ soittaa perinteistä suomalaista tanssimusiikkia. Loistava tilaisuus päästä tutustumaan suomalaiseen tanssiperinteeseen. Voit myös saada halutessasi tanssiopetusta. Lippu 7 € sis kahvin/teen ja leivonnaisen.

Järvenpää – kuukauden ensimmäinen keskiviikko. Aina klo 13.00–15.30. Louhelankuja 1.  Keväällä 2020 peruttu.

Suomen kielen kerho

Klo 14.30-16 kielikerhossa opitaan suomen kieltä, opiskelijoiden kielitason mukaisesti sekä keskustellaan suomeksi arkipäivän asioista. 
Kerhot ovat ilmaisia ja kaikille avoimia. Tervetuloa! Joka kerta mahdollisuus myös alkeisopetukseen. Järvenpää - Louhelankuja 1. (Heinäkuussa ei ole)

Torstaisin
 

Yhdessä katettu maksuton ateria Jampan Aluetuvalla

PERUTTU Hävikkiruoasta koottu maksuton ateria on katettu klo 11 Jampan Aluetuvalla.  Lisätietoa hävikkiruokaverkostosta: www.yhdessakatettu.fi   


Yhdessä katettu maksuton ateria Rinkulassa

PERUTTU Hävikkiruoasta koottu maksuton ateria on katettu klo 11 Rinkulassa. Lisätietoa hävikkiruokaverkostosta: www.yhdessakatettu.fi  

Englannin kielen keskustelukerho

Jatkuu 20.8. 2020. Welcome to the English-language conversation club! Kerhossa keskustelemme arkipäiväisistä asioista englanniksi ja käymme läpi turismiin ja arkeen liittyvää sanastoa. Kerho on kaikille avoin ja maksuton. Ohjaajina toimivat äidinkielenään englantia puhuvat vapaaehtoiset. Klo 13–14, Rinkula, Louhelankuja 1, Järvenpää. 

Suomen kielen kerho

Klo 14.30-16 kielikerhossa opitaan suomen kieltä, opiskelijoiden kielitason mukaisesti sekä keskustellaan suomeksi arkipäivän asioista. Joka kerta mahdollisuus myös alkeisopetukseen. Kerhot ovat ilmaisia ja kaikille avoimia. Tervetuloa! Järvenpää - Louhelankuja 1.(Heinäkuussa ei ole)

Suomen kielen kerho Nurmijärvellä Klaukkalassa

PERUTTU Klo 15.30-17 kielikerhossa opitaan suomen kieltä, opiskelijoiden kielitason mukaisesti sekä keskustellaan suomeksi arkipäivän asioista.

 

Kansainvälinen miesten olohuone  

Miesten olohuone on avoin kaikille miehille, niin  syntysuomalaisille kuin maahanmuuttajille. Puhumme  pääasiassa suomea, välillä englantia ja muitakin kieliä  kuulee. Etenemme osallistujien toiveiden mukaan: kahvittelun ja keskustelujen lisäksi voimme tehdä erilaisia asioita. Osallistuminen on maksutonta. Voit tulla mukaan milloin vain.  Kurssi toteutetaan yhteistyössä Keravan Opiston kanssa. Osoite: Sampolan palvelukeskus (huone: Joukahainen), Kultasepänkatu 7, Kerava. Ohjaaja Jyrki Brandt. SYKSYLLÄ 2020: to 3.9., 17.9., 1.10., 29.10., 12.11. ja 26.11.2020

MusaCorner

Musiikkikerho kerran kuussa torstaisin Rinkulassa. Vapaa pääsy! Klo 16-18, Seuraavan kauden syyskaudella 2020 seuraavina päivinä: to 20.8., 17.9., 22.10., 19.11. ja 17.12.2020.

 

Perjantaisin
 

Bingo

PERUTTU Klo 12, Ikisuositussa Rinkulan perjantaibingossa virittäydytään viikonlopun tunnelmiin. Maksuttomasta bingosta voit voittaa kahvilippuja Rinkulan olohuoneeseen. Rinkula, Louhelankuja 1.

Kansainvälinen nuorten kerho

PERUTTU Toimintaa ja keskusteluja ajankohtaisista asioista alle 30 vuotiaille. Kaikki ovat tervetulleita mukaan! Maksuton. Järvenpää – Perjantaisin klo 15.30–17.00.  Paikka vaihtelee, teemme retkiä jne, joten lisätietoja: 040 585 7589 / Jyrki.

Sunnuntaisin

Sunnuntai kuntosali

PERUTTU Mennään yhdessä kuntosalille Piiroselle sunnuntaisin klo 12-13.30. Ryhmän vetäjänä toimii Setlementti Louhelan vapaaehtoinen ja ryhmä on suunnattu 18-29-vuotiaille. Paikalla ei ole liikunnan ammattilaista. Kerho on maksuton. Järvenpää - Lukionkatu 3. Sunnuntaisin.

Ilmoittautumiset Jyrki Brandt 040 585 7589 tai jyrki.brandt@setlementtilouhela.fi