Kansalaistoiminta 

Louhelan kansalaistoiminnan aikatauluja:

* Rinkulan olohuone avoinna
   ma-to klo 10-14, pe klo 10-13.30 

* Jampan aluetupa avoinna
   ma-to klo 10-14, pe klo 10-13.30

* Nurmijärven tupakirppis avoinna
   ma–pe klo 9.00–17.00.

 

Louhelan kansalaistoiminnassa mahdollistuu erilaisten, eri-ikäisten ja erilaisista taustoista tulevien ihmiseten oppiminen ja kohtaaminen.

Toimintamme tarkoitus on yhteisöllisyyden ja yhteenkuuluvuuden lisääminen asukkaiden keskuudessa sekä hyvien etnisten suhteiden edistäminen, eli kantasuomalaisten ja maahanmuuttajien kohtaamisen ja yhteisen tekemisen mahdollistaminen. 

Tavoitteemme on vahvistaa osallistujien kokemusta osallisuudesta, eli kuulumisesta ja mukana olemisesta. Tähtäämme myös siihen, että osallistujien toimintakyky pysyy yllä ja lisääntyy. Kaikki perustuu kumppanuuteen paikallisten ihmisten kanssa. 

Toimintamme on avointa kaikille alueen asukkaille. Lisäksi kansalaistoiminnan keskus toimii organisoidun ja laadukkaan vapaaehtoistoiminnan välityskeskuksena. Mahdollistamme myös työllistymisen ja työelämätaitojen vahvistamisen ns. välityömarkkinoilla.

Toimintamuotojamme ovat matalan kynnyksen olohuonetoiminta, vapaaehtoistoiminnan koordinointi ja avunvälitys,  kerho- ja pienryhmätoiminta, retket ja tapahtumat, koulutustoiminta, maahanmuuttajataustaisten henkilöiden ohjaus ja neuvonta sekä sosiaalinen työllistäminen. 

 

 

Kansainvälisessä ruokakerhossa maistellaan ruokia eri puolilta maailmaa.