Tuotetilaukset

Tulossa yllätysvieraita? Jos tarvitsette tarjottavia nopeammalla aikataululla, tilausta voi tiedustella suoraan keittiöltämme p. 050 4494 822 tai käymällä paikan päällä.

Nyt voit noutaa tuotteet myös Café Albertista Järvenpäästä. Mainitse toivomasi noutopaikka tilauksessa.

Tilauksesta leivomme käsintehdyt makeat ja suolaiset herkut.

Toteutamme toiveidenne mukaiset leivonnaiset. Keittiöllä ammattitaitoiset emäntämme valmistavat maukkaat lounaat ja juhlaruoat, jotka muistetaan!

Tuotetilauksen voit tehdä helposti tarjouspyyntölomakkeellamme.

Tuotetilaus tulee jättää 3 arkipäivää ennen toivottua noutopäivää. 

Asiakas noutaa tuotteet Louhelan Juhla- ja Pitopalvelusta, osoitteesta Louhelankuja 1, 04400 Järvenpää.

Asiakas palauttaa tarjoilu- ja kuljetusastiat pestyinä sovittuna aikana Louhelankujalle viimeistään 2 arkipäivän kuluessa tuotteiden noudosta.


Mikäli asiakas peruuttaa vahvistetun tilauksen 8–14 päivää ennen sovittua noutopäivää, peritään asiakkaalta peruutusmaksu, joka on 30 % tilauksen loppusummasta, 2–7 päivää ennen peruutetusta tilauksesta veloitetaan 50 % ja samana päivänä peruutetusta 100 %.

Tuotteista ja kuljetuksesta voit kysyä lisää myyntipalvelustamme puhelimitse 040 830 4861 tai sähköpostitse pitopalvelu@setlementtilouhela.fi


MS Word -tiedostoPääsiäisherkkujen tilauslomake 2019.docx (19 kB)
Helpota arkeasi tai ilahduta ystävää - tilaa maistuvat herkut valmiina Louhelasta. Tilauslomakkeen voit jättää lounasravintolaamme Louhelankuja 1:een tai Järvenpään aseman Café Albertiin. 12.4.2019 mennessä. Tilauksesi voit jättää myös myyntipalveluumme puhelimitse 040 830 4861 tai sähköpostitse osoitteeseen pitopalvelu@setlementtilouhela.fi. Jätäthän tilauksesi viimeistään perjantaihin 12.4. klo 12 mennessä!