Louhelan juhla- ja pitopalvelu Oy

Meiltä voit tilata myös fantasia-
kakkuja kuten tämä sateenkaari
tai syntymäpäiväkakkuja kuten tämä 50-vuotis kakku

Tuotamme laadukasta ja asiakaslähtöistä ateria,- kahvila-, kokous- ja juhlapalvelua kaikenikäisille asiakkaille elämän eri tilanteisiin.

Meiltä saat ruoan, tarjoilun sekä erikokoisia tiloja tarpeesi mukaan. Järjestämme myös mielellämme tilaisuutesi muissa varaamissasi tiloissa tai kotonasi. Voit myös tilata pelkät tarjottavat tai astiat.

Toimintamme alkoi vuonna 2000 osana omistajamme Setlementti Louhela ry:n toimintaa. Vuoden 2007 alussa toiminnan laajennuttua yhdistys perusti lounas- ja pitopalvelutoimintaa varten osakeyhtiön, Louhelan juhla- ja pitopalvelu Oy:n. 

Seuraava laajentuminen tapahtui vuoden 2013 marraskuussa, jolloin avasimme kahvilat Järvenpään ja Jokelan asemilla.

Arvomme nousevat setlementtiarvoista, joissa korostuu yksilöllisyyden kunnioittaminen ja yhteisöllisyyden näkeminen ihmistä vahvistavana voimana. Setlementtiarvojen lisäksi toiminnassa korostuu yksilöllinen palvelu ja aito asiakkaiden kohtaaminen, luotettavuus, tuotteiden korkea laatu ja perinteiden kunnioittaminen.

Yhteiskuntavastuuta toteutamme tarjoamalla työpaikkoja myös osatyökykyisille. Nuorisotakuun toteuttamiseen osallistumme tarjoamalla työtä nuorille. Myös opiskelijat ja työkokeilijat ovat tervetulleita joukkoomme. 

Omistajayhdistyksestämme poiketen yrityksemme tavoitteena on tuottaa voittoa, mutta mahdolliset investointien jälkeen jäävät tulot omistajayhteisö käyttää kansalaistoiminnan ja ihmisten hyvinvoinnin edistämiseen. Käyttämällä palveluitamme voit osallistua hyvän tekemiseen.