Tervetuloa

Ajankohtaista

Louhelan kotipalvelu palvelee sekä ikääntyneitä ja toimintarajoitteisia että lapsiperheitä. Tarve on kasvava ja siksi etsimme uutta väkeä joukkoomme.
Tutustu blogiin, joka kertoo Setlementti Louhelan eri toiminnoista. Ensimmäisenä esittelyssä ERLA.
Louhelaan kaivattaisiin keskiviikkoisin klo 12-13 ihmistä joka hallitsisi yhteislaulujen vetämisen.
Etsimme aikuisia tai nuoria aikuisia naisia lievästi kehitysvammaisten tyttöjen kaveriksi/tukihenkilöiksi vapaa-ajan toimintaan. Tehtävässä riittää tavallisen ihmisen taidot.
Kiinnostaisiko vapaaehtoistoiminta ikääntyneiden ryhmätoiminnassa? Myllytien toimintakeskuksen omaishoidon ryhmissä on tarvetta uusille vapaaehtoisille:
Setlementti Louhelalla on 70 vuotinen taival - mitä muistoja se sinulle tuo? Parista muistosta ei oikein julkaisua saa aikaiseksi joten lähetelkää lisää, muiston ei tarvitse olla välttämättä viime vuosituhannelta, tuoreemmatkin huolitaan oikein mielellään
Sosiaali- ja terveysministeriö on vahvistanut Raha-automaattiyhdistyksen esityksen siitä, että Setlementti Louhelan kansalaistoiminnan keskusta tuetaan vuonna 2015. Kansalaistoiminnan keskuksen toimintoja ovat olohuone- ja vapaaehtoistoiminta sekä monikulttuurinen työ. Toimintojen asettuminen samaan yksikköön tuo etuja, jotka vähitellen näkyvät kaikille toimintaan osallistuville.
RSS ATOM